2008年10月1日 星期三

有救!

IMG_2655

擁有包包面, 拜拜手的我有救了...........

非常感激老死送我這個美容小玩意, NU SKIN Galvanic Spa, 真的非常有效, 用後真的firm了很多, 真的想日日使用, 不過藥水一有點兒昂貴.........都係忍忍手吧...........

9 則留言:

Mademoiselle 素顏天使™ 提到...

我早兩日都用過, 確係有用!!!!!!

但唔知係部機有用定藥水有用, 我凈係知部野加藥水個 trial pack 要成 $3XXX 好很貴囉.

Zoe 提到...

罪過…
我很懶去做SPA 機...

不過看到也有人用,很開心喔~

加油@@"

FlyingMinx 提到...

Mademoiselle:
我發現胸都可以firm呀!正呀!

Zoe:
咁貴用多D啦!! Btw,welcome to my blog!!

Zoe 提到...

其實好似無乜人知有呢部機囉...

素顏:
我買0個陣係1000蚊加2 pack 面gel, 唔記得幾錢...
因為我冇乜點理佢點樣賣,不過我買0個陣得3個導頭,宜家有4個(圖中係第4個,用眼的,Line Collector )

minx:
你好犀利呀,設計d 衫好靚 *_*

其實你除返...大約280有4次,每次係70蚊...(晚晚70蚊..) 呃,感覺會抵d 囉...

得閒可以研究下「手勢」嗎...
其實我覺得自己推得唔好...=.="

FlyingMinx 提到...

好呀!一齊研究啦!我完全是初哥呢.......

Alice 提到...

Hi 我visit左d個blog一段時間依家先留言, 先要讚下你d corset婚紗, 比左我靈感, 我身型矮小(5呎1吋), 胸也不大, 可以handle到嗎? 另外, 對你今次介紹d個機都有興趣, 大概幾錢係邊度買架?

FlyingMinx 提到...

Hello Alice,
Welcome to my blog!!
查實corset只係唔太適合太瘦或太大胸的人著。所以基本上好易carry。
至於Nu Skin這部機太約三千元, 好似會員買平D, 非會員貴D......

Zoe 提到...

今日我去拎product 見到佢做緊promote
要1 set 買...

facial package: $2600...
會員可能會有九折...

報告完畢

Minx 我想問...如果大胸...係咪著唔到corset...如果想買你D 衫...? 可以去邊買啊~~~

FlyingMinx 提到...

多謝報料熱線!!
嘩!你咁好彩有大胸呀!我只得dd....唉.....Btw,大胸與小胸也能穿corset 只是剪裁不同,一個需要"谷"一個需要"挺"的關係吧了。
至於如果想買我的作品, 方法是直接找我替你度身訂造, 如有任何疑問請留言!!